Ga direct naar de inhoud.

Ik zoek een medewerker

(Tijdelijk) extra technisch personeel nodig?

Op zoek naar personeel?

Bekijk onze beschikbare kandidaten

Bij veel bedrijven is het hollen of stilstaan. Het is niet altijd mogelijk om de arbeidsbehoefte precies te plannen. Zeker niet voor technische functies waarin het aanbod aan professionals gering is. Detawest helpt! Wij zijn thuis in uitzenden, detacheren, payrollen en werving & selectie. Wij hebben continu een groot aanbod aan technisch specialisten op MBO- en HBO-niveau.

Medewerkers met de juiste kwalificaties

Detawest bemiddelt uitsluitend technisch specialisten in zowel uitvoerende als ondersteunende functies. Het contact vanuit Detawest is altijd met onze accountmanager die van techniek weet. Onze accountmanager begrijpt dat ook tijdelijke medewerkers in het bezit moeten zijn van alle gewenste kwalificaties. De kandidaten zijn goed gescreend, opgeleid en gemotiveerd om bij u aan de slag te gaan.

Wij houden niet van half werk. In het gehele proces, vanaf de openstaande vacature tot het einde van de overeenkomst, blijven wij betrokken. Wij regelen het achter de schermen, zodat u geen last heeft van alle administratieve verplichtingen.

U kiest voor Detawest:

  • Technische professionals op MBO- en HBO-niveau in West-Nederland
  • Breed aanbod van technische specialisten
  • Zowel uitzenden, detacheren, werving & selectie als payroll
  • Persoonlijke aanpak voor meer tevredenheid
  • VCU-gecertificeerd