Ga direct naar de inhoud.

Ik zoek werk

Werken via Detawest

Bent u specialist op het gebied van communicatietechnologie, telecom, infrastructuren en security?
Als vernieuwend recruitmentbureau zijn wij thuis in één sector: die van u!
Detawest geeft u de kans om te werken op de manier die bij uw wensen aansluit. Met een groot bestand aan opdrachtgevers zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen de vraag van de opdrachtgever en uw kwaliteiten en ambitues. Bij Detawest vindt u daarom een baan op maat. Voor korte of langere duur.

Persoonlijke ontwikkeling

Werken voor Detawest betekent ook werken aan persoonlijke ontwikkeling. Als recruitmentbureau houden wij er een individuele werkwijze op na. We willen u goed leren kennen om te weten waar uw kwaliteiten liggen. We luisteren goed naar uw wensen om u op die positie neer te zetten waar u plezier in uw werk hebt.

Heeft u talent en ambitie? Wilt u de stap zetten naar een volgend niveau? Of een stap zijwaarts zetten binnen een ander specialisme om uw expertise te verbreden? U krijgt bij Detawest de ruimte om verder te komen. Wij investeren graag in mensen. Daarom kunt u gebruikmaken van faciliteiten op het gebied van scholing en opleiding.

Horizon verbreden

Werken op tijdelijke basis geeft u de mogelijkheid om uw horizon te verbreden. Omdat wij werken voor grote toonaangevende opdrachtgevers en gespecialiseerde high-tech dienstverleners komt u bij ons in aanraking met interessante technieken en projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Een goede technische professional verdient beter bij Detawest. Daarom kunt u rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

« terug